Friday, October 10, 2014

New cosmetics : Jumbo

*Превод на български най-долу*



Hello!

I had to go to Jumbo about two weeks ago, because i needed to buy some stuff. I was pleasantly surprised by the variety of cosmetic products at really affordable prices. I've written a bit for each thing I bought and I hope you find it interesting. 



Drawers

I'd read a lot about these drawers on bulgarian blogs so I was really happy when i saw them in the store. I bought these drawers and I love them! My make-up collection fits inside perfectly. There are four drawers and one compartment with a lid. There are two small compartments in which I keep the things I use most often - in the left one I keep my beauty blender, a foundation and tweezers. In the right one I keep my circle lenses. Everything feels much more organized and easy find now. The box was about 10 BGN, which must be about 4 GBP. Definitely worth the money!








Two boxes

I bought these two plain boxes with compartments to store my false lashes in. 





Thin brushes

The receipt says these are acrylic nail brushes, but I bought them for theatrical make-up because I use fake blood and I don't want to stain my more expensive brushes. These brushes are quite precise and do the job really well. I use them on my face too - for eyeliner or to clean up my brows with concealer. 





Glitter 

Do I even need to explain? I love glitter. Expect something crazy with these glitter vials soon :D 




Сенки за очи 

Макар да пише сенки за очи… за мен това са по-скоро лепенки за очи :D Взех ги, защото дизайнът е като дантела и изглежда доста интересно. Надявам се да успея да ги залепя и да се получи нещо по-креативно с тях. 







Angled brush

I was pleasantly surprised when i saw this brush. I didn't expect Jumbo to sell angled brushes. I have liner brushes but these angled brushes are always useful so I'll find some way to use them. 





A small box

This metal box is really cute and perfect to store samples. The design with the lipsticks is really nice  but unfortunately it's starting to disappear already :(


Till next time!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Здравейте!

Преди около две седмици ходих до Джъмбо, защото трябваше да купувам разни домашни потреби. Изненадах се приятно от разнообразието от козметични принадлежности на съвсем прилични цени. Написала съм по някой ред и дано е полезно на някого.




Кутия органайзер с чекмеджета


Бях чела доста за тези кутии с чекмедженца по българските блогове и много се зарадвах като ги видях и на живо. Взех си такава кутия и съм много доволна, че всичката ми лична козметика се побра вътре. Кутията има четири чекмеджета и едно отделение най-отгоре, което се отваря. Има също и две малки отделения и там съм сложила нещата, които ползвам най-често - в едното фон-дьо-тена, beauty blender-а и пинсета, а в другото съм си подредила лещите за очи. Стана много подредено и всичко се намира лесно. Кутията беше около 10 лева, но си струва според мен.






Малка кутийка органайзер 

Тези кутйки са доста мънички и е много хубаво, че са с отделения - стават идеални за съхранение на изкуствени мигли. 






Тънки четки 

На касовата бележка пише, че са четки за акрил, но аз си ги купих, за да ги използвам когато правя някакъв театрален грим и използвам изкуствена кръв, защото се чисти много трудно и не искам да си цапам по-скъпите четки. Четчиците са доста прецизни и вършат хубава работа. Стават и за лице - за очна линия и за почистване с коректор под и над веждите. 






Брокат 

Има ли нужда да обяснявам изобщо. Обичам брокат. Очаквайте нещо много ненормално с този брокат скоро. Ще блестя като коледна елха :D







Сенки за очи 

Макар да пише сенки за очи… за мен това са по-скоро лепенки за очи :D Взех ги, защото дизайнът е като дантела и изглежда доста интересно. Надявам се да успея да ги залепя и да се получи нещо по-креативно с тях. 







Скосена четка за очна линия

Тази четка ме изненада много приятно. Не очаквах в Джъмбо да има такива. Имам достатъчно четки за очна линия, но тези наклонени четки са винаги полезни и ще им намеря употреба все някъде. Може да ги ползвам за да си чистя с коректор под и над веждите, да оформям контура на устните и да си правя очната линия по-заострена. 







Малка кутийка

Тази метална кутийка е страшно сладка и е идеална за съхранение на тестери и всякакви дребошлъци.  Дизайнът е хубав с тези червила отгоре, но се изтърква мнооого бързо, което е жалко. Нооо за 1,99 толкова. 



Надявам се да ви е било интересно.  До следващия път!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...